zomer

Over ons

VerrassendGraz.nl is een initiatief van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met Flughafen Graz, Graz Region, Steiermark Tourismus, Tourismusverband Ausseerland Salzkammergut, Tourismusverband Murtal & SMS Flughafentransfer. Met deze website willen wij Nederlandse reizigers informeren en inspireren voor reizen naar Graz en Stiermarken. In samenwerking met verschillende Nederlandse touroperators hebben wij pakketten samengesteld die jou de kans geven om een bijzondere reis door Stiermarken te maken.

Contact
Wil je meer informatie over VerrassendGraz.nl of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de touroperators kun je rechtstreeks met hen contact opnemen.

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van VerrassendGraz.nl. De informatie op deze website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. VerrassendGraz.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van VerrassendGraz.nl zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende touroperator.

VerrassendGraz.nl verzamelt cookiegegevens bij het browsen op onze website. Lees ons privacybeleid.

Onze partners