zomer

Over Experience Culture

Experience Culture biedt uiterst exclusieve, culturele reisbelevenissen op het hoogste niveau. Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt voor levensgenieters met culturele belangstelling. De hoogwaardige maatwerkreizen worden ontworpen voor individuen en selecte gezelschappen met culturele aspiraties. U kunt een reis laten personaliseren of een privéreis naar wens laten samenstellen.

Onderdeel van Experience Culture is ook Academische Reizen en Voyage & Culture. De wetenschappelijke achtergrond is de solide fundering van Academische reizen. Dankzij de uitzonderlijk geschoolde kennis en de werkervaring neemt de begeleiding de deelnemers mee naar een verdiepend niveau op het gebied van kunst, geschiedenis, archeologie en muziek. De bijzondere ontdekkingsreizen van Voyage & Culture maken een verscheidenheid aan culturele thema’s, zoals geschiedenis, architectuur en literatuur, op zinvolle wijze tastbaar door deze op locatie te verbinden met actualiteiten. Er gaat altijd een expert mee om de medereizigers van belangrijke achtergrondkennis te voorzien en een genuanceerd wereldbeeld over te brengen.

Contactgegevens

Experience Culture
Hambakenwetering 8A
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
073 – 5482064
info@experiencetravel.nl

Onze partners

Vlieg rechtstreeks met KLM naar Graz

Ontdek deze bruisende stad met historische highlights, gave musea en gezellige restaurants. Genoeg gezien van de stad? In de omgeving kan je in de winter skiën of snowboarden, genieten van het prachtige berglandschap of mooie wandelingen maken.

Boek nu je ticket