zomer

Informatie over het coronavirus

[Laatste update: 30 augustus 2021] Op dit moment geldt er vanwege het coronavirus vanuit de Nederlandse overheid voor reizen naar Oostenrijk een geel reisadvies. Wat dit betekent voor jouw reisplannen kan je lezen op de website van de Rijksoverheid. Hier wordt dagelijks het nieuws bijgehouden en komen de meest recente updates te staan.

Voor meer informatie over de regels en restricties die in Oostenrijk gelden kan je kijken op deze website. Ook deze informatie wordt continue geüpdatet. Voor informatie over de mogelijkheden om te skiën in een van de skigebieden aanstaande winter, raden we je aan om de website van het desbetreffende skigebied te raadplegen.

Uiteraard nemen bedrijven als KLM, Schiphol en Flughafen Graz ook de nodige maatregelen om veilig reizen mogelijk te maken. Meer daarover lees je op onderstaande websites.

Mocht je vragen hebben over een reis die je al geboekt hebt, dan raden wij je aan om rechtstreeks met de desbetreffende reisorganisatie contact op te nemen. Een overzicht van touroperators aangesloten bij Verrassend Graz vind je op deze pagina.


Deel dit bericht

Onze partners