winter

Fietsvakantie in het groene hart van Oostenrijk

Stiermarken, 8 dagen

Met deze 8-daagse fietsvakantie van Sunna Travel reis je naar de provincie Stiermarken, het groene hart van Oostenrijk! Je verblijft in de appartementen van Zirbenland wat in het kleine dorpje Fisching ligt. 

Zirbenland heeft het eerste Oostenrijkse fietsknooppunten netwerk, Nimm’s Radl Murtal, geheel naar Nederlands voorbeeld! Bij het arrangement zijn de fietsen inbegrepen en krijg je een fietskaart om één van deze prachtige routes te fietsen. Het Murtal is een mooi en prettig fietsgebied. Het wordt door hoge bergen omgeven en is grotendeels vlak. Het fietsknooppunten netwerk is ongeveer 250 kilometer lang en ideaal voor het zelf samenstellen van mooie fietstochten naar wens!

Dag 1 t/m 8 Weisskirchen

Je verblijft 7 nachten op basis van logies in één van de luxe appartementen van Zirbenland. Nimm’s Radl Murtal is een 250 kilometer lang fietsknooppuntennetwerk. Naast uitgestippelde routes kun je ook zelf een tocht samenstellen en precies zien hoe ver het is naar het volgende knooppunt. De regio wordt gekenmerkt door de brede vallei van de rivier de Mur, historische stadjes, glooiende velden en groene bossen. Na een fietstocht kun je bij Zirbenland ontspannen in een van de ligstoelen bij de zwemvijver. ’s Avonds kun je genieten van een heerlijke Steirische maaltijd in het restaurant en bij mooi weer in de tuin.

Lees hier meer over Stiermarken in de zomer

Photo credits: © Graz Tourismus Harry Schiffer & Tom Lamm

Details van deze reis

Bestemming

Fisching

Thema

Stiermarken

Reisduur

8 dagen

Beoordeling van accommodatie

Transport ter plekke

Huurauto

Extra's

  • Inclusief 7 dagen autohuur
  • Inclusief dagelijks gebruik fietsen
  • Inclusief fietskaart
  • Inclusief per dag 4 semmel (broodjes)

Op de kaart

Deel deze reis

Aanbieding

Deze reis boek je al vanaf

€ 687

p.p.

Offerte

Vanaf prijs per persoon op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer

Boek nu

Reisorganisatie  • Dé Italië en Oostenrijk specialist
  • Uniek en gevarieerd aanbod
  • Alle accommodaties persoonlijk bezocht
  • Reisadvies op maat

Onze partners